Jeg er meget vild medtunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tunog atter tun. Tunen skal jo røres op mednoget, men jeg vil helst være foruden den syrlige undertone fra yoghurt eller cremefraiche, og samtidig har jeg ikke lyst til at bruge ren mayonnaise
Hovedsalat. Smørrebrød medægog rejer (ca. Del æggenemed en æggedeler. Det går dog langsomt fremad med hånden, og heldigvis har jeg forberedt lidt opskrifter, før det gik galt med den, så jeg synes, vi skal have lidt gang i bloggen igen
tilsættes tun eller skinke, hvis man ønsker. Hæld dressing over og fordel kvarte ægog ost øverst. Anret salat, gulerod og tomat på to tallerkener eller i to plastbøtter
) Server tunmoussenmed snittet salat, halverede, kogteægog masser af lækre rejer. Til silden blev der serveret min hjemmelavede karrysalatmed flødeskum
Server skinkestangen med en salat efter eget valg. Stangen er simpelthen så nem at lave og smager dejligt, men det er altså en ret tung spise, så den kræver dejlig en frisk salat “on the side”