Ristede græskarkerner. Sommersalat med rødspidskål og blomkål. Grøn, sprødsalat. Server denne dejlige og smukke salat tilberedt af sommerens udbud af friske grønsager, som er fyldte med gode vitaminer og fibre
Frisk eller tørret (og knust) rød chili, mængde afhængig af din smag. grønkål, spidskål, hvidkål…. Jeg rister også tit solsikkefrø eller græskarkerner på en TØR pande, som jeg så kommer i en lille boks for sig hvis salaten er endt som madpakke
Farverig og frisk salat med en bund af napolitanasalat toppet med revet agurk, revet gulerod, rød peber, revet radise, avocado, tomat, krydret feta og friske blåbær
Top fx med hummus, bagte rodfrugter og sprødsalat og tag resterne med på frokost. Jeg bruger oftest min til at lave belgiske vafler af en eller anden form, og denne gang havde jeg en rest af både grøn og rødspidskål, der skulle bruges
Denne salat er en lidt ændret version af klassikeren Cæsar salat, hvor spidskål, fennikel og peberfrugt erstatter romainesalat og soyaristede nødder erstatter croutonerne
Alt det friske grønkål du gider at rense (ellers spæd op med spidskål). ristede, og let saltede solsikke- og græskarkerner, eller lignende (vi havde en rest)