Hertil spiste vi en frisk salat og nogle skiver grillet aubergine. Vi har da også luret lidt på, hvad de andre spiser, og der er da kommet et par nye ideer til allerede
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grilletsalattil (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Skær salaten, agurken og tomaterne og bland sammen til en plain grøn salat…. Grøn salat. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Kødet igår var grillet flankesteak til frokost og et kyllingelår og et stykke svinemørbradtil aften Glemmer altid at tage billeder når jeg er i godt selskab
Som det friske, sprøde indslag fik vi en enkelt chunky salat med agurk, tomat, feta, oliven og masser af mynte og basilikum – og så lige smagt til med citronolie og mynteeddike
Skær kødet i skiver og servér med de ristede kartofler, grillede champignoner og en salat. Bland sennep, rapsolie, chilisauce, timian og soya til en marinade og vend kødet rundt i det
Tørrede tranebær eller en nøddeblanding kan også tilsættessalaten. Også velegnet til grillen, brun da kødet ved direkte varme og lad det grille videre ved inddirekte varme