Salat til kogt fisk opskrifter

Salat med perlebyg

Salat med perlebyg

Perfekt fyldig salattil kød, kylling eller fisk. Jeg måler ikke hvor meget jeg bruger af de enkelte ingredienser – jeg tilpasser bare efter hvad jeg bedst kan lide og hvor meget jeg synes der skal i
Pandestegt fisk med urtedressing

Pandestegt fisk med urtedressing

Ønsker du mere grønt i retten, kan du servere en grøn salattil. Sprød blomkålssalat med parmesan og ristede mandler

Salat med arabiske rødder

For ikke så længe siden lavede jeg denne salattil Hjertenyt som er Hjerteforeningens medlemsblad. Salaten er i den rustikke ende, og består primært af kogt bulgur vendt med finhakkede grøntsager, krydderurter og appelsiner… lidt a la en tabbouleh
Perle couscous salat.

Perle couscous salat.

Så vil du prøve en ny anderledes og lækker salattil din kylling, fisk eller saftig bøf så er den her et godt valg
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Hertil kan du servere hvad som helst til af grøntsager – kogte ærter, bønner, blomkål, gulerødder – eller du kan servere salattil, f
Grøn Quinoa-salat

Grøn Quinoa-salat

) Salaten er velegnet til alle slags kød arter som fugle, fisk og ko/svin. Tilsæt resten af ingredienserne og vend det hele forsigtig sammen og smag til med salt
Forårsruller

Forårsruller

Er der ”fyld” til overs, kan du sagtens spise det til forårsrullerne, og ellers kan du servere med kogte ris og/eller en salat
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

Til silden blev der serveret min hjemmelavede karrysalat med flødeskum. ) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer
Pad thai med spinat og spidskål

Pad thai med spinat og spidskål

to skeer og lad som om du blander en salat). indtil de er næsten færdigkogte men ikke helt (det bliver de senere i opskriften)