Perfekt fyldig salattil kød, kylling eller fisk. Jeg måler ikke hvor meget jeg bruger af de enkelte ingredienser – jeg tilpasser bare efter hvad jeg bedst kan lide og hvor meget jeg synes der skal i
For ikke så længe siden lavede jeg denne salattil Hjertenyt som er Hjerteforeningens medlemsblad. Salaten er i den rustikke ende, og består primært af kogt bulgur vendt med finhakkede grøntsager, krydderurter og appelsiner… lidt a la en tabbouleh
Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
) Salaten er velegnet til alle slags kød arter som fugle, fisk og ko/svin. Tilsæt resten af ingredienserne og vend det hele forsigtig sammen og smag til med salt
Til silden blev der serveret min hjemmelavede karrysalat med flødeskum. ) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer
Skinkerulle m salat. til at give dig selv og din krop. Kogte eller bagte grønsager fra aftensmaden igår. som omelet eller tynd pandekage, lyst kød, hummus, kikærter, fisk, chigrød,