S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Kom tilsidst lige inden servering kinakål og chorizio i. Kom kylling og grønt i. Til 6 Per. 1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta
Server salaten med stegt kylling, bacon og dressingen til. Lækker sprød og fyldig salat, som også passer ind til den travle hverdag, hvor det stadig må være godt og lækkert
Tilsalaten fik jeg en friskpresset juice. Skær kyllingebrystet i små stykker, krydrer kyllingen med chili, salt og peber og steg det på en pande tilkyllingen er gennemstegt
Steg kyllingebrysterne i et par spsk olie i ca. Top op med tynde skiver af kylling og server straks. 2 kyllingebryster. 1 hjertesalat. 10 min ved svag varme til de er gennemstegte. 2 kyllingebryster. 1 hjertesalat
Som dybbelse tilsalaten havde jeg lavet en simpel creme fraiche-dressing med hvidløg og purløg. På en stegepanden tilberedeskyllingen, og imens de steger, gratineres ostebrødene
Blandet salat med æble, tomat, agurk og feta + kylling på toppenOpskrift til 1 person. En håndfuld blandet salat8-10 små tomaterEt halvt æble8-10 cm agurkEn skive fetaEn halv kyllingefilet i skiverEvt
S. å. e. r. d. t. v. a. æ. s. o. m. -. i. h. f. l. k. u. b. n. j. g. p. J. ,. ø. E. y. K. H. P. D. 2. I. 5. 0. 1. ½. c. (. ). 7. B. F. 3. L. 4. M. A. 6. d l