I dag serverede jeg det til en græsk lasagne (PASTITSIO) du finder opskriften her. Jeg ved at jeg før har lagt opskrifter op af græsk salat men nu får i en igen
en god salattil. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Så er der altid gode rester lige til at smide i ovnen. Når jeg laver lasagne, laver jeg gerne en stor portion og laver små portions-lasagner, som jeg fryser ned
Server lasagnen med en frisk salat. Server den med en frisk salat. Denne lasagneversion har fået tilført både grove grøntsager og protein for at øge mætheden
Lasagnen havde jeg lavet dagen før, så den blot skulle opvarmes og energien kunne lægges i salaten, som ellers altid nedprioriteres, når man er lidt for træt til at stå i køkkenet ♥
Servér lasagnen med en lækker frisk salat. Her er der blevet brugt frisk babysalat blade med radiser. Denne opskrift kan man også bruge til at lave den helt mælkefri, alt efter hvilken slags mælk man vælger at tilføje
Tillasagnen kan du servere en lækker, frisk salat, f. spidskålsalat, bønnesalat, tomatsalat eller blot en ganske almindelig grøn salat med hvad der er at byde på i køleskabet – tomater, fetaost, champignoner eller lignende
Gulerod, squash, peberfrugt, bladselleri og spinatblade er bare nogle af de grøntsager, man med fordel kan tilsætte (så skal man have fat i et større fad), men jeg foretrækker faktisk lasagnen som den er med grøntsager eller salat ved siden af