Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Jeg holdt en stille og fredelig nytårsaften sammen med mine forældre. Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehørtil hovedretten, som min mor lavede
Nytårsaften fik Michael forkælet min mor og jeg med det lækreste mad. En af retterne blev serveret i min Hammershøi salatskål, og indholdet var selvfølgelig salat – en god blandet salat
ristet brød, ananasringe kort varmet på en tør pande og tomater + salattil servering. Jo flere gange vi smager en fødevarer, og bliver introduceret for den på forskellige måder, jo hurtigere vil vi tilvænne os smagen af den, og med tiden kunne lide den
I mellemtiden snitter du alle elementerne tilsalaten fine, og ligger dem klar til anretningen. Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
Hvert stykke smørrebrød pyntes med salat, før pålægget lægges på. Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert
Jeg har også på det seneste fået spist en masse god mad som fx salat bowls fra California Kicthen, den lækreste rugbrødssandwich fra Smag og altid god brunch hos Wulff og Konstali
Sweet potato fries, salat, tzatziki, Beef Wellington og svampe sovs. Kransekage hører tilnytårsaften. Sukkerfri nougat er du nødt til selv at lave, da det endnu ikke forhandles i butikkerne
De soyaristet mandler kender du sikkert, og er perfekte som et mellemmåltid, i din salat eller grofthakket på noget kød (fx som crunch til laks eller kylling)
Her er den serveret som en hovedret med tomatris, men tilNytårsaften, kan disse lækre og sunde roulader, servers som forret, sammen med en sprød salat og et stykke godt brød