Hjemme hos os elsker vi en god oksemørbrad. 1 oksemørbradtil de antal personer i er. Skær i 1 cm tykke skiver og server med kartofler, sovs og salattil
Egner sig storartet som tilbehørtilsalat. Inden du skrider til drastiske handlinger og bruger penge på en oksemørbrad, så kan de her proteiner også fås meget billigere og helt uden at skulle indtage muskelvæv
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud til bøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachipstil nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Hvis du vil have salat, så få en pige til at hjælpe dig i køkkenet…. Sidst jeg besøgte dem, var der frisk hummer til forret, så jeg havde lidt at leve op til…
Dertil ovnkartofler, salat og flutes. Serveres med ovn kartofler, salat og evt. Du kan sagtens bruge andre grønsager, men husk løg eller porre, det giver en dejlig smag til kødet
Server bøfferne og de toppede auberginer med en simpel salat med vår-/feldsalat og avokado vendt i citronsaft og smagt til med et drys salt og friskkværnet peber
Oksemørbrad med grøn salat, bønnesalat, bagte grøntsager med feta, kartoffelroulade og svampesauce med kantareller, bøgehatte og fløjlsfod til hovedret
En grillet oksemørbrad er ren luksus, som bare skal opleves. Oksemørbrad på grill. Grillmad - ribeye, aspargs med bacon og salat 3 stk Hvidløg, fed. 1,8 kg Oksemørbrad, afpudset
Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sous vide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende