sammen med en grøn salat og en form for kød eller vegetarfrikadeller. Ovnbagte rodfrugter er en af mine absolutte yndlings go-to opskrifter, når jeg ikke ved, hvad jeg skal servere som tilbehørtil aftensmaden
Hvis du er vegetar eller bare ikke spiser kød hver dag, kan du spise dem sammen med en god salat. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
♡ Server dem som tilbehør eller hovedelement med en sprød, grøn salattil. Jeg sendte med det samme et snap tilbage – I ved det der ansigtudtryk, der bare siger “Wow hvor lækkert
Jeg blev inspireret til denne opskrift efter at have set en kartoffelsalat som Englerod havde lavet. Om du vil spise den som en god vegetarret i sig selv eller bruge den som tilbehørtil kød, bestemmer du selv
Min søster kom hjem for et par uger siden og fortalte, at hun havde fået en virkelig lækker kartoffelsalat som tilbehørtil aftensmad hos en af sine veninder
Servér en salattil, fx broccoli/blomkålssalat med nicoisedressing. Varm olien op på en pande og svits løg og hvidløg et par minutter Tilsæt svampene og indmaden fra kartoflerne
Det kan bruges som tilbehør i stedet for salat, dampede grøntsager eller lignende – bare tilsæt lidt dampet blomkål og ristede mandelflager eller ristet bacon