Nu hvor efteråret er over os, så synes jeg det er dejligt at skifte de lidt letter sommersalatermed salatblade ud, men de lidt mere tunge og grove salater lavet på bl
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
unsalat medspidskål, grapefrugt og mandler. Drys med grapefrugt og mandler. kan anrette salaten på et fad eller en tallerken medspidskålen nederst, derpå
Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Den er hermed røget op til toppen af listen over mine favoritsalater/tilbehør. Stærk i konkurrence med den marokkanske kikærte-auberginesalat (i samme dur), de karry-ovnristede blomkål og kikærter og det smørstegte spidskål