Gnid revet citronskal ind i kyllingen og krydr med salt og peber. salt og peber. saft af ½ citron. En lidt anden måde at servere en nem omgang kylling på en helt almindelig hverdagsaften
Krydr kyllingen med salt og peber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
olivenolie, salt og peber. Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremede pastaret med kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille
Start med at skære kyllingebrysterne i mundrette tern og vend det i en skål med mel, salt og peber – dette medvirker til, at selve sovsen bliver cremet og lækker
Gnid smørret ind i kyllinge-skindet og drys med timian, oregano, salt og peber. salt og peber. Tag citronerne ud af kyllingen og pres saften ned i fadet
Tilsæt sukkerærter, kog igennem og smagt til med salt og citronsaft. salt. Har ikke rigtig prøvet at lave den slags kylling i karry før så jeg var lidt spændt på hvordan retten ville tage sig ud når jeg var færdig
Hæld eddike, sukker, havsalt, dildfrø og friskværnet peber over. Bland fløde med saften af en citron. Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer