Tilsæt derefter mel, havregryn, bagepulver og salt og pisk godt i dejen. Salt og peber. Når jeg laver mad til mine venner og familie, så går jeg op i det skal være sund, smagfuldt og appetitligt
Til sidst garneres med olivenolie og havsalt. Havsalt. Vi er klar til anretning. Forret. Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde
¼ tsk salt. Server rouladen i skiver, som forret, gerne med godt rugbrød eller en god, grov bolle til. Bland fyldet og fordel det over spinatbunden – undgå at fyldet kommer helt ud til kanten, de det nemt glider ud over kanten
Rør det mest i cremen og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. ½ tsk salt. ) De kan endda bruges som et indslag i en forret, som den fulde opskrift her nedenfor lægger op til
½ tsk havsalt. Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer. Til ca. Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler
Bland det hele sammen og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Bland alle "tør" ingredienser sammen (mel, salt, bagepulver estragon) og hæld mælken i
salt + pebber. Efter at have prøvet lidt forskellige opskrifter har vi samlet det bedste sammen her og der og kommet frem til at dette må være den bedste lakseroulade