salt og peber. Varmrøget laks er uden tvivl en af mine absolutte favoritter, og i denne ret indgår den i en salat med lynsyltedeagurker, æg og masser af dild
himalayasalt. De syltedeagurker er lynhurtige at lave og er også uden sukker. Rør kødet sejt med salt i hånden eller i en røremaskine inden resten af ingredienserne tilsættes
Kog alle ingredienser (undtagen agurkerne) op i en gryde, så sukker og salt opløses. Jeg ved godt, at man kan købe syltedeagurker de fleste steder, men det er utroligt let at lave selv og så får du et produkt, som er helt fri for kunstige konserveringsstoffer
salt. Til sidst vendes de let syltede gulerødder i, undgå at få for meget væske med. Rens kyllingebrysterne, krydr med rigeligt salt, peber og paprika, kom en god slat olivenolie over og gnid med hænderne kryderierne godt ind i kødet
Salt og peber. Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltedeagurker, asier, agurkesalat eller hvad du måtte have af surt