Smag til sidst til med citron og salt og peber. salt og peber. salt og peber. 1 spsk citron. 1 spsk citron. Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
Jeg har tidligere år lavet fx chokoladekarameller, saltmandler, fransk nougat, flødekarameller med salt, hjemmelavet nutella og fine chokoladepinde til varm chokolade
Drys med rigeligt salt og peber imens og smag til. Her serverer jeg den med æble-/sveskekompot, brunede kartofler, hvide kartofler, syltet rødkål og brun sovs
Salt. *Røget eller syltet Paprika. Citron ½ presset. Kikærter, tahin, lidt olie, vand og citronsaften hældes i blenderen, (kan også lade sig gøre med stavblender, men det er hårdt for den stakkels maskine, min fik i hvert fald sin sag for)
saltsyltedecitroner. Du behøver blot salt og kogende vand. Couscous med tørrede frugter, syltetcitronskal og mandler er et delikat tilbehør til taginen