Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandler og den cremede feta
Mandlerne var meget sprøde og salte, på den meget gode måde, og jeg tror vist nok jeg fik spist flest af dem mens vi snakkede og ventede på vores tangsalat, der fungerede som en en rigtig fin forret til sushien
Retten blev særdeles vellykket og smagte skønt medsalte cashewnødder på toppen. Du kan lave dine cashewnødder, som jeg har lavet disse ristede mandlermed himalyasalt - så har du helt selv styr på det salt, der anvendes og den varme nødderne får, så fedtstofferne ikke ødelægges
Hellere saltemed en god salt og i de rette mængder i forhold til dine smagsløg. Derudover indeholder den heller ikke bouillonterninger med gærpulver, dårlige fedtstoffer og ustyrlige mængder salt
Jeg elsker salte snacks, så her har I opskriften på en lille snack, som er utrolig nem at lave. Hvis man vil lave en større portion – hvis man fx skal dele med andre (gud forbyde det, haha