Ratatouille Ratatouille er en sammenkogtret, der stammer fra den sydfranske provins Provence. Jeg er imponeret. Men tænk, at smagen af den knap så vellidte squash og aubergine kunne vendes til noget velsmagende, når de var i selskab med andre råvarer Hurtig Mums
Sammenkogt ret i Römertopf Herefter tilføjes peberfrugt og champignon, ligeledes skåret i skiver eller tern, og steger med til det har antaget en smule farve Madkrummen
Sammenkogt ret i Römertopf Herefter tilføjes peberfrugt og champignon, ligeledes skåret i skiver eller tern, og steger med til det har antaget en smule farve Madkrummen
Pastafad med Peberfrugt Opskrift laks, broccoli, sammenkogtret uden sovs, kyllingefilet, majs, tomater osv. Smelt smørret i en pande og brun kødet i ca Madkampen
Provencekrydret kylling med grønsager og groft brød Kyllingelårene gnides med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Grøntsagerne smages til med salt og friskkværnet peber Slankedoktor.dk