VARMRØGET LAKS, avokado, syltede rødløg, hytteost & pesto. VARMRØGET LAKS. Grøn pesto. – Efterfølgende kan I finde opskrifterne/guides på boller, kødet, dressinger og andet fyld
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 200g frikadeller+frisk hvidkålssalat (se opskriften her)+½ stk rugbrød = 455 kcal. 1stk hjemmelavet forårsrulle m/oksekød (find opskriften under "mine opskrifter") 300g. 100g stegt fersk laks + blomkålsgratin af. Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Adjab Sandal og 1 skive rugbrød = 420 kcal (Opskriften her ). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller
Pesto er en skøn og simpel smagsgiver, og det er helt perfekt til pasta-retter, på ristet rugbrød og i sandwich, oven på den ovnbagte laks og på mange mange andre måder
Ciabattabolle med pesto, røget laks og frisk spinat. Røget laks. Pesto - det her er en lækker opskrift. Skær en bolle over og smør en lag pesto på begge halve boller
Sandwich af. portion) Se opskriften her. 100 g røget laks+200g dampet brocoli+½ skive rugbrød med lidt pesto (347 kcal). 30 g kogt quinoa + 100 g gulerod+50 g rød peberfrugt + 10 stk hasselnødder + 100 g kogt eller stegt laks eller en fiskefrikadelle (350 kcal). 100 g groft rugbrød+ en håndfuld rucola+100 g røget laks + lidt pesto. 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her. Omelet med grillede auberginer og kylling (255 kcal) Se opskriften her. Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon (177 kcal/pr. Blomkålssalat med citronmarineret tofu og havtorn (300 g=212 kcal) Se opskrift her 150 g. 200 g egen rød grønkålssalat med valnødder og æbler (284 kcal) Læs opskriften her
Resten bruger du en anden dag til dampet fisk eller sandwich. Er du en frækkert, kan du drysse god rogn fra stenbider, ørred, laks eller andet over retten
Resten bruger du en anden dag til dampet fisk eller sandwich. Er du en frækkert, kan du drysse god rogn fra stenbider, ørred, laks eller andet over retten