Servér kylling og saucemed den friskkogte spaghetti. Tilsæt en håndfuld friskrevet parmesan og fløde, lad det smelte sammen og kog det til en halvtyk sauce
), og selvfølgelig erstattet de animalske produkter med plantebaserede. Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Tilsæt vegetabilsk fløde til sidst og smag til med krydderierne. soja eller havrefløde. Vær varsom med at tilsætte salt i saucen da grøntsagsvandet er saltet
Prikken over i’et er islandske jomfruhummere, som jeg har fjernet skallerne på og derefter smørstegt kort på panden inden de er blevet forenet med tortellini og sauce
Rør flødenmed sennep, og bland med de blendede tomater. Hæld tomat-senneps sauce over grøntsagerne. Smør et fad med olie, og læg squashskiver og løgringe i fadet
Saucen koges lidt ind og smages til med mere basilikum og rosmarin. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Pasta penne i svampe flødesaucemed broccolibuketter. Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med