Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Del på facebook. Bring ingefærsaft, tomatpuré, sukker, eddike og fiskefond i kog under omrøring. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker
Krydr med revet skal af citronen,karrypasta, gurkemeje og fish sauce. Så gå på eventyr på bloggen. Tilsæt vand og bouillon (eller fiskefond), saft fra ½ citron samt kokosmælk
Servér torsken med ristede kantareller, sauce og eksempelvis kartofler. Del på facebook. Hak skalotteløget fint, og kog skalotteløg, hvidvinseddike og fiskefond ind til det halve
Servér med blommer, sauce og friskplukket estragon. Efter et par minutter kommes et par fed hvidløg, citrontimian og en ordentlig klump smør på panden og det smeltede smør "bastes" over fisken med en ske
Servér med blommer, sauce og friskplukket estragon. Efter et par minutter kommes et par fed hvidløg, citrontimian og en ordentlig klump smør på panden og det smeltede smør "bastes" over fisken med en ske
Bring ingefærsaft, tomatpuré, sukker, eddike og fiskefond i kog under omrøring. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker
Svits løg og hjertesalat på en pande i halvdelen af margarinen og olien i ca. Tilsæt fiskefond, når hvidvinen er næsten væk, og kog saucen ind til det halve