Saucentilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
Sauce. Rør tomatpuré, mandler og vand i, og tilsæt også det marinerede stegte kyllingekød. Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Sweet chili sauce. Mathias og jeg forsøger i øjeblikket at holde en sund livsstil (dog ikke i weekenderne), og her er disse rispapir stykker altså ret så geniale
Smid hele herligheden i en blender sammen med yoghurt og blend til en halvtyk sauce-lignende sag. Svits i et lille minut, hvorefter ovenstående sauce gør selskab