Sauerkraut opskrifter

Ugens tysker

Ugens tysker

 Holder alle vores forestillinger om store pølser, sauerkraut og øltyskeren eller hvordan ser det egentlig ud hernede
Fermentering er det nye sort!

Fermentering er det nye sort!

I det klassiske køkken kender vi også til fermentering i form af remoulade eller den tyske sauerkraut, der laves ved at gnide salt ind i kålen
Eisbein med Sauerkraut

Eisbein med Sauerkraut

Opskrift Eisbein Sauerkraut Svineskank surkål. Jeg køber mit surkål ”Sauerkraut” i Superbest, ca. Sauerkraut er hvidkål som ved fermentering frembringer en mælkesyre og som giver kålen dens karakteristiske smag
Polsk agurkesuppe (zupa ogorkowa)

Polsk agurkesuppe (zupa ogorkowa)

Derfor egner den sig kun til folk som også kan lide sauerkraut og lignende. Denne ret er ikke for sarte sjæle - den er nemlig noget sur i smagen
Hollandsk mad...anden del.

Hollandsk mad...anden del.

I det første indlæg om Hollandsk mad fortalte jeg om deres mini rosenkål der IKKE bliver skamkogt, witlof (julesalat) med skinke i ostesovs, Zuurkool som er en art sauerkraut, uitsmijter og deres pandekager

Hollandsk mad....

surkål lyder altså fælt i mine ører og klinger lidt for meget af tysk sauerkraut. Hvis det står til Henk spiser vi ikke andet end hollandsk mad

Roast Turkey with Sauerkraut

Prepare the sauerkraut while the turkey is roasting. Remove the cover from the sauerkraut and increase the heat to high

Hjemmelavet yoghurt

(Andre syrnede fødevarer er fx sauerkraut, kimchi og kefir. At man fravælge komælk, og alle produkter heraf, betyder ikke, at man nødvendigvis også fravælger at spise yoghurt, smør, ost eller endda at drikke mælk

R

Reuben Sandwich – A grilled sandwich made with corned beef, Swiss cheese, sauerkraut, and Russian dressing on rye bread

Hjemmelavet yoghurt

(Andre syrnede fødevarer er fx sauerkraut, kimchi og kefir. At man fravælge komælk, og alle produkter heraf, betyder ikke, at man nødvendigvis også fravælger at spise yoghurt, smør, ost eller endda at drikke mælk

Et forsøk på å skape et tysk under

Dette er et tysk matprosjekt, jeg skal lage Sauerkraut, bedre kjent som surkål på norsk. Sauerkrauten holder seg veldig godt på grunn av syrningen og saltinnholdet, men kan kokes og legges på glass eller oppbevares levende på glass i kjøleskapet