Gulerødder og Blomkål. Gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker. Kom gulerødder og blomkål i gryden og lad det sautere sammen med løgene et par minutter
Gulerødder og Blomkål. Gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker. Kom gulerødder og blomkål i gryden og lad det sautere sammen med løgene et par minutter
Hvad butterdejen gemte - torsk, gulerødder og porrer. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Gulerødder og porrer sauteres i smør på panden, krydres med salt og
hvidløg, peberkorn og gulerødder i en stor suppegryde med en god slat olivenolie. 3 gulerødder. En rigtig mormorklassiker som aldrig går af mode, den er ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget til det
Skær gulerødder og blegselleri i bittesmå tern. God fornøjelse Blåmuslinger i cremet sauce med urter 1,5-2 kg friske blåmuslinger1 bundt mellemstore gulerødder (200gr)3 stilke blegselleri2 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel gerne med top25 gr smør1 bundt kørvel1 bundt purløg1 bundt dild2 dl hvidvin2,5 dl fløde1 tsk maizena 1 citronSkyl muslingerne og skrub dem godt og kasser de muslinger der er knuste og dem som ikke lukker sig når man giver dem et let bank mod køkkenbordet. Tilsæt gulerødder, blegselleri og fennikel og sautér i 2-3 minutter. 1 bundt mellemstore gulerødder
– 2 gulerødder. 2 gulerødder. Boller i karry – som i den grad er sundhedsoptimeret. I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry
Riv gulerødderne og kartoflerne og kom dem i gryden. 1-2 stk gulerødder. 1-2 stk gulerødder. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
gulerødder, skrællede og skåret i tern. Tilsæt hvidløg, spidskommen, koriander, paprika og gulerødder. Lad det simre til gulerødderne er møre og blend det så grundigt til det er helt cremet og lækkert