4 blade savojkål. 4 blade savojkål. Denne her ret lavede vi i lørdags, og den smagte helt vidunderlig. Den vil helt sikkert være en succes til enhver gæstemiddag
Lime-marineret savojkål med dild. - Savojkål og dild vendes i marinaden. Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
1/2 spidskål eller 1/2 lille savojkål. Vend rødspættefileterne i hvedemel krydret med salt og peber. Snit spidskålen, ikke for fint, og lad den simre 5 min
Havde en del savojkål tilbage så det skulle bruges og for noget tid siden kogte jeg to hele lækre kyllinger i min kæmpegryde, pillede dem og frøs noget afd det
½ savojkål. photo vkstockimagesCanneloni med savojkål og ricotta6 friske plade lasagne (eller 12 tørre der koges bløde)½ savojkål200 g ricottaost50 g frisk revet parmesan½ dl fløde¼ tsk frisk revet muskatnødskal af ½ u sprøjtet citron1 fed hvidløg 50 pinjekernerLidt olivenolie til at smøre fadet medGnid hvidløget rundt i en skål og kasser det
Fyldet kan varieres med svampe, champignoner, løg, bambusskud, savojkål, ris eller lignende. Det kan godt være dejen går lidt i stykker, når man samler forårsrullen, men det bliver forårsrullerne ikke mindre sprøde af