Da Clara og jeg var i New York, havde vi ét sted, som var vores absolut favorit brunch sted. Stedet hed Five Leaves og lå i det hyggelige og hippe Williamburg ved Greenpoint
Scrambledeggs – opskrift. Hvor opskriften oprindeligt stammer fra, vides ikke. Scrambledeggs er sådan en slags ægge-rodsammen (scrabmbled betyder rodet sammen)
Scrambledeggs med hytteost og frisk basilikum. Valget stod mellem en omelet og scrambledeggs. Humøret var mest til en gang scrambledeggs, så det var hvad det endte med
Endvidere tænker jeg, at de vil klæde et smukt dækket brunch bord, hvor du både kan spise dem som noget sødt (fx som alternativ til pandekager), eller du kan ændre lidt i opskriften, mindske sukkermængden, undlade kanel og tilsætte lidt finthakkede friske krydderurter og wupti, så er der "brød" til dine scrambledeggs, laksen eller osten
Skub ingefæren til side og steg æggene til de er som scrambledeggs. Opskrift til 2 personer. Stegte nudler er altid lækkert og denne gang brugte jeg hvad jeg lige havde i køleskabet