Champignon svitses på en pande sammen med karry. 6-8 Ingredienser 1 kg jomfruhummer 500 g- 1 kg fisk (fx sejfilet, kuller, laks) 1 flaske hvidvin 2 løg i små tern 200 g champignon i kvarte 2-3 gulerødder i skiver 2 porrer i skiver ½ blomkål i små buketter 1 grøntsagsbouillon terning Jævning. 4 dl rapsolie med 4 spsk hvedemel ½ liter fløde Karry Salt og peber Fremgangsmåde kg jomfruhummer dækkes godt med letsaltet vand og koges i 5 min
En rigtig god sejfilet, en af dem fra Fiskemanden, er god paneret og stegt på panden. Steges på panden nogle minutter sammen med karry indtil kålen falder lidt sammen
Karry og tomatpure tilsættes og steger lidt med. Fiskefilet med kokos og karry 4 portionerSovsen indeholder 6 propointsMin portion indeholdt 7 propoints, 3 for sejfilet, 3 for ris og 1 for sovs. 2,5 dl kokosmælk 6%1 stort løg½ dåse hakkede flåede tomater1 spsk tomatpure35 gram revet ingefær1 lille chili2 fed hvidløg1 tsk karry1 spsk citronsaftSaltPeber1 tsk olie400 gram fiskefilet, tæl point alt efter hvilken fisk der brugesLøg, hvidløg og chili hakkes fint, ingefær skrælles og rives fint og det hele sauteres i 1 tsk. 1 tsk karry