T. V. 2. '. s. n. y. e. p. r. o. g. a. m. ". C. c. i. l. d. k. u. b. h. v. f. D. t. ,. I. P. H. å. ø. j. æ. (. 4. ). z. 1. /. 6. O. S. F. 9. 0. B. 3. N. A. Å. -. 5. K
Som rå og revet i råkost, som fritter i ovnen og som ingrediens i salater, kogte. Det skønne ved grøntsager er jo, de kommer i alle afskygninger og smagsnuancer, så derfor er der flere der egner sig fortrinligt til morgenbordet
Selleri, kålrabi osv. Rodfrugter i ovn – Det er dejligt nemt at lave rodfrugter i ovnen. Og hurtigt – afhængig af deres størrelse, naturligvis – og de passer sig selv
lave rodfrugts fritter til, men det synes jeg ikke man behøver da top og bund er af selleri. Burgeren samles med knoldselleri som burger bolle og så er det ellers bare at fylde på efter behag
Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde
De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig med farsbrødet
Skær ultratynde skiver af blegsellerien og læg dem i vand til de skal bruges. Herefter lidt chips og små dutter af mayonnaise samt et par skiver selleri
Tatar & selleri. Vi spiste selvfølgelig en masse snoller, is og fritter og drak alt for meget sodavand og saftevand i løbet af dagen, men er det ikke lige præcis sådan det skal være
Skær derefter i aflange rektangler, hæld sauce over, drys med krumme og syltede gulerødder og server med katoffelterrine (som i opskriften her) og selleri/ramsløgpure drysset med frysetørret ramsløg