cannelloni af selleri m. porrepateer m. selleribøffer anno 2010. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Opskrift Linsepate. 50 g selleri fint snittet. Kom patemassen i et ildfast fad, der er smurt med olie og bag den i ovnen ved 175 grader i ca 1 time. 50 g selleri fint snittet
selleri i luksusforklædning. De store flotte selleri er blevet til luksus-selleribøffer. Den klassiske selleribøf er en meget enkel ret, men i denne uge har sellerien fået selskab af rå skiver af æble, stegte svampe og hasselnødder
Riv løg, gulerødder og selleri på et groft rivejern. Bag pateen i en 200 grader varm ovn i ca. 1. Skyld Quinoaen i koldt vand og lad den dryppe godt af
rødbeder, gulerødder, kartofler, pastinakker, persillerødder, selleri etc. Servér de marinerede rodfrugter til linsekarbonader eller bønnepaté – eller alle mulige andre frikadeller, pateer og postejer