LANGTIDSBAGTE SEMIDRIEDTOMATER. Jeg har delt opskriften på disse lækre tomater et par gange efterhånden og referer ofte til dem, for de er bare så hamrende gode, at de godt kan tåle en gengivelse
Nogle af dem blev brugt til semidriedtomater. Jeg kom til at købe en hel kasse tomater. Skær tomaterne i både og læg dem med skærefladen opad på en bageplade på bagepapir
Jeg havde handlet ind til at lave semidriedtomater, så jeg kunne få lidt med i min madpakke-salat. Skær tomaterne i kvarte og kom dem på en bageplade med bagepapir
MEN kære kødspisere, salat er bare så meget mere og denne opskrift med figner, lækre semidriedtomater, avokado og andre lækkerier er bare én af mine mange yndlingssalater og den egner sig bestemt ikke kun til vegetarer
Så kigger man nøje efter, kan man se de saftige stykker af entré cote blande sig mellem de ristede svampe, syltede rødløg, lækre semidriedtomater, ristede asparges og andre lækre grønne sager
Hak peberfrugter og semidriedtomater i små stykker og tilsæt. Hæld lidt af olien fra både de grillede peberfrugter og tomaterne over sammen med citronsaft og harissa
Resten af buffen bestod i øvrigt af hjemmebagt foccacia, kryddersmør med hvidløg og semidriedtomater, laksetatar i creme frache og dijondressing, kyllingedeller, gulerods- og agurkestave og et lille udvalg af gode oste
Hak de semidriedtomater groft og læg dem ligeledes på skiverne sammen med er par basilikumblade. Aubergineruller med kapers, mozzarella, pesto og semidried tomat1 aubergine1 glas pesto1 hel mozzarella2 spsk kapers3 spsk semidried tomat (Urtekram)1 lille bundt basilikum6-8 spsk revet parmesanOlivenolieTænd ovnen på 200 gr. 3 spsk semidried tomat
6 semidriedtomater. Læg svampene i blød i marsala i omkring 40 minutter til de er bløde, hvorefter væden knuges fra og de hakkes fint sammen med tomaterne. 6 semidriedtomater
Ingredienser til semidriedtomater. Små, smagfulde tomater (bare mange. Opskrift på semidriedtomater. tomaterne kan holde sig og bruges i alle mulige sammenhænge)