Der har ikke været meget at berette om de sidste par dage. Der er ikke flere opskrifter i gemmerne, og jeg har ikke haft meget overskud til at være i køkkenet
Enormt hyggeligt at bage småkager med min bror en sen decemberaften. Herefter fordeles chokolademoussen ovenpå kagebunden og bankes let i bordet, så eventuelle luftbobler forsvinder
Jeg kan huske i mine unge dage, at noget af det bedste efter en sen tur ude var at slentre hjem af Shawarma street med duften fra Konya Kebab, Shawarma Palace og hvad ellers de små shawarme steder hedder, hvor det var sjældent at der smilede en smiley ud til én fra restaurationernes vinduer
Da jeg satte tænderne i den første, kunne jeg næsten lugte Aarhuslugten og se den søndagsstille Langelandsgade i svag efterårssol for mig (inklusive ispapir og visne blade, der blæser over vejen, en sen brandert på vej hjem, grafitti på væggen…
Du kan sen blomkålssuppen nedenfor. Del. Blomkål er en fantastisk grøntsag og så er der den helt fantastiske egenskab ved blomkål at de kun har omkring 25 kalorier per 100 gram eller sagt på en anden måde
det var virkelig en helt anden oplevelse at spise risene der havde masser af smag, lidt struktur og lidt spark – og ikke synderlig omstændig – jeg benyttede mig af ris i kogeposer fra bagerst i skabet – så var de væk
Top med skiver af grønne asparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys med pinjekerner og pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)
En række projekter bliver færdiggjort og krydset af på listen i øjeblikket, og som en vaskeægte Strukturella er jeg iført et saligt smil, mens jeg laver streger, krydser og flytter rundt på noterne i projektmappen over de sager, der i øjeblikket sendes over disken