Serrano skinke tapas på brød opskrifter

Tapas – Kammuslinger med aioli og glaze

Tapas – Kammuslinger med aioli og glaze

Serranoskinke – du kan også købe parmaskinke, men vi synes personligt at serrano smager bedst. Den byder alle de tænkelige teksturer – noget der knaser (tarteletbrødet), noget der smeltenr tungen (kammuslingen) noget cremet (glaze) noget fed (aioli)
Fødselsdagssnipper

Fødselsdagssnipper

Den røget laks kan byttes ud med røget skinke, serranoskinke eller lignede, eller for eksempel chorizo
Albondigas

Albondigas

Andre gange laver jeg bare en halv portion af hver og så får vi lækkert brød, Serranoskinke, Lomo, chorizo, aioli osv

grisen med de sorte fødder

De dyreste skinker er fra fritgående dyr opfodret agern ('bellota' spansk), græs og andet foder, som dyrene selv finder frem til

Tapas og Jazz...

Serranoskinke. Jeg havde været opdagelse i min kopi version af Lonely Planet, købt hernede for en slik, og havde læst om La Salsa, en tapas restaurant lidt vest for vores sø