I modsætning til hans opskrift, steger jeg tunen kort og ruller den i sesamfrø. olivenolieFrisk mynte til pyntEt tommelfingerstort stykke ingefær, skrællet og revet fintTynde risnudlerNeutral olie til frittering (raps, vindruekerne e
Fyld rispapiret med sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili
sesamfrø. fuldkornsnudler. Anret falafler øverst og drys med koriander og sesam. Kog nudlerne i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl nudlerne i koldt vand
Grøntsagerne vendes med dressingen og der drysses med sesamfrøene og evt. Vi fik ingen ris eller nudler til, men kogte nudler ville have smagte lækkert vendt i salaten
Min favorit var en asiatisk version med sprød tofu, sesam og tahindressing. Mad fra gadekøkkener – jeg kan anbefale Pad Thai (stegte nudler med kylling, rejer og peanuts), Khao Pad (stegte ris med svinekød, kylling og lignende), Som Tam Thai (grøn papajasalat), mango sticky rice og kokosis i halve kokosnødder