På en stor pande i lidt olie steges shawarmakødet i små portioner – det med de små portioner er temmelig vigtigt, da man ellers kommer til at koge kødet, i stedet for at stege det
shawarma, falafler, tortillas, quesedilla eller bare wraps. Jeg har før skrevet om fladbrød lavet på ølandshvede, men man kan jo sagtens lave dem på ganske almindeligt hvedemel, så det kommer der lige en opskrift på her
Jeg kan huske i mine unge dage, at noget af det bedste efter en sen tur ude var at slentre hjem af Shawarma street med duften fra Konya Kebab, Shawarma Palace og hvad ellers de små shawarme steder hedder, hvor det var sjældent at der smilede en smiley ud til én fra restaurationernes vinduer
Server i en shawizza, en shawarma eller med kogte ris. chili. 1Olivenolie. 1citronskal. 1kanelstang. 1peber. 1400 g lammekød, bov eller kølleSådan gør du
opskrifter på hummus, madbrød, falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksotiske salater, lam i mange versioner og desserter