Vend de stegte svampe og nudler med rødløg, sesam, hvidløg, lime og sesamolie. Print opskriften. Svampene soigneres og steges af 3 gange (for at undgå for meget væde) på en pande tilsat lidt fedtstof. 300 g blandede svampe (fx marksvampe, shiitake, bøgehatte m
Start med at hakke svampene med en stor kniv. Når svampene ikke afgiver mere vand og begynder at sætte sig fast på bunden (og ser sådan her ud)tager du dem fra og lægger på en tallerken
Der findes adskillige andre måder at lave vegetabilske alternativer til bacon på, blandt ved at bruge svampe såsom shiitake, eller noget så genialt som rispapir
) Så opskriften kommer nu. Svampene tilsættes og lynsteges et par minutter. Shiitakesvampe er de svampe som har højst proteinindhold og indeholder alle de 8 essentielle aminosyre. 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitakesvampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. 1 håndfuld shiitakesvampe
kejser- eller bøgehatte, karljohan, shiitake, østershatte, champignon, kantareller etc. svamperagout. Jeg har valgt de ovennævnte svampe, men du bruge enhver form for spiselige svampe
soltørrede tomater og urter, grillet rød peber, stegte shiitakesvampe, oliven, fintrevet peberrod, rødbede, peberkorn, eller den spændende og lidt mystiske variant med mango og chili