Shiitake svampe opskrift opskrifter

Laksefrikadeller med egg noodle salad og sesam

Laksefrikadeller med egg noodle salad og sesam

Vend de stegte svampe og nudler med rødløg, sesam, hvidløg, lime og sesamolie. Print opskriften. Svampene soigneres og steges af 3 gange (for at undgå for meget væde) på en pande tilsat lidt fedtstof. 300 g blandede svampe (fx marksvampe, shiitake, bøgehatte m
Ovnbagt biksemad

Ovnbagt biksemad

Kan du ikke få fat på shiitakesvampe, kan andre svampe anvendes i stedet, men tilsæt da nogle flere, da shiitake er meget smagfulde
Ravioli i svampesauce

Ravioli i svampesauce

Svampe (især portobello - som bruges i ovenstående ret - shiitake, morel og porcini). Men tilbage til opskriften
Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

) Så opskriften kommer nu. Svampene tilsættes og lynsteges et par minutter. Shiitakesvampe er de svampe som har højst proteinindhold og indeholder alle de 8 essentielle aminosyre. 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitake svampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. 1 håndfuld shiitake svampe
svamperagout på bund af grillet polenta

svamperagout på bund af grillet polenta

kejser- eller bøgehatte, karljohan, shiitake, østershatte, champignon, kantareller etc. svamperagout. Jeg har valgt de ovennævnte svampe, men du bruge enhver form for spiselige svampe
Cremet svampesovs

Cremet svampesovs

Min favoritsvamp er – uden sammenligning – shiitake-svampen, som smager fantastisk i kinesiske retter, og altså også i svampesovs
13. December – Purløgs spread

13. December – Purløgs spread

soltørrede tomater og urter, grillet rød peber, stegte shiitake svampe, oliven, fintrevet peberrod, rødbede, peberkorn, eller den spændende og lidt mystiske variant med mango og chili

Shiitake

Shiitake svampe har været dyrket i over 1000 år i Kina- der er kun en uge til sidste salgsdag på mine. Og tjek så lige at du også har200 g shiitake svampe1 dl bouillon (ande-)salt, peberet par kviste persilleSvampene ovenpå hvidløget - og lad dem safte et par minutterAnden bobler i gryden ved siden af, såjeg 'låner' 1 dl sky, som hældes på panden

Flytterengøring og take away fra Sticks n’ Sushi

Rullerne med avocado ovenpå var også pyntet med syltede rødløg (helt genialt gode) og var derudover fyldt med dampet kold gulerod, marineret svampe (mmm – tror det var shiitake, hvilket vist er mine ynglings svampe) og noget jeg tror var en form for æggekage, plus selvfølgelig tang