Shiitake svampe opskrift opskrifter

vietnamesiske pandekager med svampefyld

vietnamesiske pandekager med svampefyld

vegetaropskrift, vegetarret, veganerret, veganeropskrift, kødfri ret. svampefyld. vilde svampe). Skær svampene i kvarte eller i strimler
Ovnbagt biksemad

Ovnbagt biksemad

Kan du ikke få fat på shiitakesvampe, kan andre svampe anvendes i stedet, men tilsæt da nogle flere, da shiitake er meget smagfulde
Laksefrikadeller med egg noodle salad og sesam

Laksefrikadeller med egg noodle salad og sesam

Vend de stegte svampe og nudler med rødløg, sesam, hvidløg, lime og sesamolie. Print opskriften. Svampene soigneres og steges af 3 gange (for at undgå for meget væde) på en pande tilsat lidt fedtstof. 300 g blandede svampe (fx marksvampe, shiitake, bøgehatte m
Ravioli i svampesauce

Ravioli i svampesauce

Svampe (især portobello - som bruges i ovenstående ret - shiitake, morel og porcini). Men tilbage til opskriften
vegetarisk kødsovs uden sojagranulat

vegetarisk kødsovs uden sojagranulat

Start med at hakke svampene med en stor kniv. Når svampene ikke afgiver mere vand og begynder at sætte sig fast på bunden (og ser sådan her ud)tager du dem fra og lægger på en tallerken
Cheddarruller med bagt grønt

Cheddarruller med bagt grønt

Shiitakesvampe. Skær stokken af svampene med en urtekniv og skyl dem, hvis det er nødvendigt. Print opskriften

Kokosbacon

Der findes adskillige andre måder at lave vegetabilske alternativer til bacon på, blandt ved at bruge svampe såsom shiitake, eller noget så genialt som rispapir
Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

) Så opskriften kommer nu. Svampene tilsættes og lynsteges et par minutter. Shiitakesvampe er de svampe som har højst proteinindhold og indeholder alle de 8 essentielle aminosyre. 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitakesvampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. 1 håndfuld shiitakesvampe

Cremet svampesovs

Min favoritsvamp er – uden sammenligning – shiitake-svampen, som smager fantastisk i kinesiske retter, og altså også i svampesovs
svamperagout på bund af grillet polenta

svamperagout på bund af grillet polenta

kejser- eller bøgehatte, karljohan, shiitake, østershatte, champignon, kantareller etc. svamperagout. Jeg har valgt de ovennævnte svampe, men du bruge enhver form for spiselige svampe

13. December – Purløgs spread

soltørrede tomater og urter, grillet rød peber, stegte shiitakesvampe, oliven, fintrevet peberrod, rødbede, peberkorn, eller den spændende og lidt mystiske variant med mango og chili