Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers
Selv om der er tradition for and, flæskesteg og sild sætter vi alle vores eget præg på maden. Opskrifter går i arv fra generation til genration med julemad
Jeg ved godt, at det for mange mennesker sikkert er noget man kun spiser til jul, men jeg synes nu sagtens man kan snuppe en rugbrød medkarrysild resten af året også
I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røget laks med røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød
Jeg er ikke vild med stegte sild i eddike, så denne måde er god for mig til at få lidt af de vigtige D-vitaminer, som vi generelt får for lidt af i Danmark
Smør kødsiden med wasabipasta og læg æblebådene på. Fjerne kernehuset fra æblerne og skær dem i tern. Rens og rengør sildefileterne, fjern finner og skrab fri for slim og skæl
Smør kødsiden med wasabipasta og læg æblebådene på. Fjerne kernehuset fra æblerne og. Rens og rengør sildefileterne, fjern finner og skrab fri for slim og skæl