Jeg har aldrig været den helt store fiskespiser, hvilket opskriftindekset her på siden nok vidner om, men lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket marinerede sild med min mors karrysalat
Nå, men karrysalaten til sildemaden blev i år hjemmelavet. kom den hjemmelavede hønsesalat på menuen og ris a la manden blev udskiftet med en frugtsalat med råcreme og chokolade
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemaddermedkarrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Det ville være nemt, at smutte ned i netto og tage den fra køledisken og medbringe, men da det slet ikke er så krævende, at lave sin egen, er det da selvfølgelig det jeg gør
Sådan en god sildemadmed en gang god karrysalat - det er nu ikke at foragte. Tør silden af i et stykke køkkenrulle, arrangere med sennep og/eller fedt under og kom godt med karrysalt på
Smager dejligt oven på en sildemad. Smag fromage frais til med sukker, citron, karry, salt og peber. Karrysalaten kan sagtens holde sig et par dage i køleskab
Vi lagde ud med en sildemad, som sådan en bør være - selvfølgelig serveret med en lille snaps til. Det er såmænd bare laksestykker smurt med en blanding af creme fraice blandet med en pakke pikantost