Simremad i ovn opskrifter

Marrokansk tagine med oksekød

Mad i stegeso er rigtigsimremad – og jeg startede da også allerede med at forberede og kokkerere tidligt om morgenen – for at maden resten af dagen kunne stå og passe sig selv iovnen, og dufte i hele huset
Bønnegryde i fad

Bønnegryde i fad

Og hvis der ikke er simremad på menuen, så er der altidovnretter. Alle dele kalder på lækker simremad, der mere eller mindre kan passe sig selv
Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

o) Simremad når det er bedst. Oksehalerne har stået på komfuret et par timer og hygget sig. Vores lille madklub Madsvinene er nået til hovedretten i aftenens menu
Gulasch i stegeso

Gulasch i stegeso

Dejligsimremad. Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned iovnen mens du laver ris eller kartoffelmos
Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

o) Simremad når det er bedst. Oksehalerne har stået på komfuret et par timer og hygget sig. Vores lille madklub Madsvinene er nået til hovedretten i aftenens menu
Lammehals i stegeso

Lammehals i stegeso

Vi havde lammehals i fryseren og så fandt jeg denne enkle og dejligeopskrift af Claus Holm i bogen "Stegeso - simremadi jern & ler"
Stifado

Stifado

Det er klassisksimremad, når det er bedst. Det serveres med tzatziki og kartoffelbåde iovn. Stifado er braiseret kød i tomat og vin