Skåle til ristaffel opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

Tilristaffel hører sig kogte ris. Saucerne til retterne er stærkt krydrede af karry, sojasauce og sambal oelek
Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

Blomkåls-ristaffel m. kylling i karry

Ristaffel er en sydøstasisk, traditionel risret, hvor man koger en portion ris hvortil der serveres en række kolde og varme retter
Indonesisk rijstaffel

Indonesisk rijstaffel

På bordet stilles små skåle med sambal oelek evt. I de små skåle er der. Man kan tilsætte flere eller færre retter og udskifte med andre indonesiske retter efter eget valg
Ristaffel

Ristaffel

At sidde til bords og kunne vælge lige hvad man har lyst til i de små skåle, der står på bordet. Brug små skåle som tallerkener
Kylling i karry (Ristaffel)

Kylling i karry (Ristaffel)

Ristaffel - grønt dertil. Karry indeholder ligeledes utrolig meget Beta caroten (forstadie til A-vitamin), E-vitamin, Kalium, Calcium, Magnesium og phosphor
Madplan Uge 9 … og ugerne der gik

Madplan Uge 9 … og ugerne der gik

Jeg er super effektiv, når jeg bliver stående/siddende samme sted, men får hurtigt ondt, hvis jeg skal lægge tallerkener, skåle og håndklæder på plads oppe og nede

Kinesisk ristaffel

 Lav små skåle med forskellig fyld. Retten sammensættes individuelt, ved at blande kød, ris og øvrigt tilbehør