Stegt flæsk med persillesovs Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler, så er lykken gjort. Og egentlig ret hurtigt at lave – kartoflerne er det, der tager længst tid – men der skal mange bolde i luften på én gang
Skræl/skrub kartoflerne, og kog dem sammen med et par duske dild i letsaltet vand, til de er møre. Fisken – der kan være alt andet end skærising – er der ikke så meget nyt i
Hæld kartoflerne i, krydr med salt og peber, og stege dem møre ved middel varme – det tager ca. Kan du ikke få fjæsing, så brug en anden mager fisk med skind
Skærisingmed hjertesalat og aromatisk sauce Fisken er der ikke så meget nyt i. I stedet for kuller kan du bruge hellefisk, kulmule, lange, rødtunge, skærising, ising, sej, skrubbe eller torsk
Sådan tilberedes værtens kalverullesteg medchilikartofler og sprødstegte grøntsager. Bugner spisekammeret af glas med blommemarmelade, mirabellesyltetøj, victoriablommesaft og er der stadig blommer tilbage på træet, så brug dem til denne lækre rullesteg