Skærtoft mølle opskrifter

Tester: Skærtoft Mølle Basisgrød Hvid Helved

Som det står forrest på SkærtoftMølles indpakning. Det er en grødblanding lavet på spelt, byg og havreflager, så det er dejlig sundt og fyldt med fuldkorn, også er den selvfølgelig økologisk ligesom resten af SkærtoftMølle's produkter
Speltbrød og boller fra Skærtoft Mølle

Speltbrød og boller fra Skærtoft Mølle

J. e. g. s. t. a. r. d. p. å. E. n. æ. i. &. S. u. h. l. H. v. o. m. 2. 0. 1. 3. T. k. j. y. f. ø. I. b. M. ,. -. c. V. ". D. F. Y. (. O. ). 7. B. N. Æ. *. L. R. '. 5. °. é. Å. /. A. 4
Fragilité med moccacreme

Fragilité med moccacreme

Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra SkærtoftMølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

- jeg bruger 3/4 fuldkorns ølandshvedemel fra Skærtoftmølle eller Aurion og 1/4 grahamsmel. Okay, det her er min YNDLINGS opskrift
Speltbrød med yoghurt og speltkerner

Speltbrød med yoghurt og speltkerner

i mærket SkærtoftMølle). i mærket SkærtoftMølle). Nogle weekender går der bare "dej og brød" i den. -). Lækkert speltbrød med udgangspunkt i Rikke Bergs "Byens bedste brød"
Kirstens boller

Kirstens boller

ølandshvede, eller SkærtoftMølle hvedemel). ølandshvede, eller SkærtoftMølle hvedemel). Hvis Du, som mig, elsker den mørke smag fra rugbrødet og det lyse brøds lethed er disse boller måske noget for Dig
Gode boller

Gode boller

1-2 dl stenkværnet hvedemel fra fx SkærtoftMølle. 1-2 dl stenkværnet hvedemel fra fx SkærtoftMølle. Jeg fik lyst til hvedeboller med masser af "tyg" i
Pies med hindbær og blåbær

Pies med hindbær og blåbær

225 gr kagemel fra SkærtoftMølle eller alm. Små pies med frugt er fryd for ganen og øjet. hvedemel125 gr smør80 gr florsukker3 æggeblommer1 spsk koldt vandFyld125 gr hindbær125 gr blåbær50 gr smeltet smør1 spsk kartoffelmel2 spsk rørsukkerPensles med
Morgenboller

Morgenboller

Opskriften er stykket sammen af opskrifter fra Camilla Plum og Richard Bertinet, tilsat gode råd fra Aurion og SkærtoftMølle, samt alle mine egne påfund
Spelt brød

Spelt brød

Speltbrød (3 brød)25 g gær1 spsk havsalt1 spsk flydende honning6 dl lunkent vand150 g økologiske knækkede speltkerner (fx fra SkærtoftMølle)600-700 g økologisk hvedemel1 æg til at pensle medSpeltflager til at drysse medSmuldr gæren i en stor bageskål
Som Sagt Så Gjort

Som Sagt Så Gjort

 Jeg skulle også bage et brød til hovedretten og så fik jeg chancen for at testrunne min nye bagebog, Hjemmebagt, Korn, mel og bagværk fra SkærtoftMølle af Hanne Risgaard
Meyers bagekursus

Meyers bagekursus

Jeg vil anbefale alle der elsker at bage at tage på bagekursus, hos Meyers, SkærtoftMølle, Aurion eller hvad man ellers kan finde
Let bagen

Let bagen

Hanne Risgaard, der er ejer af SkærtoftMølle, har begået bagebogen Hjemmebagt - Korn, mel og bagværk fra SkærtoftMølle