Jeg elsker de cheesecakes der ikke skalbages, men bare røres sammen og stilles koldt. Familien og jeg, er ret vilde med cheesecake – og især cheesecake med friske jordbær
Let og enkelt at lave, da hverken bund eller fyld skalbages. Jeg synes ikke, det skal være for sødt. Tænk engang, at en kop kaffe og lidt zapperi på tv’et, kan føre til den lækreste, fløjelsbløde cheesecake
Den skal ikke bages, og er også uden husblas, hvorfor den er virkelig simpel at gå til. Bunden må ikke være for tynd, og cremen skal ikke bare være ren flødeskum
Kagen skalbages bagen før den skal serveres, eller meget tidligt på dagen. Læg et stykke bagepapir ned på bunden af formen, det skal passe præcis til bunden
Flødeost, flormelis og revet limeskal blandes sammen i en skål. 1,5 cm tyk) og bages i 12 minutter på 175°C. Bland saft fra 4 citroner og skal fra 2 citroner med æg og sukker og varm blandingen i en kasserolle (må ikke koge) pisk blandingen i mens
Massen skal være jævn og uden klumper. Derfor har jeg været meget inspireret af ovenstående opskrift, men også af nogle af de lækre cheesecakes bagt med chokoladekage bund
Til bunden skal bruges. Jeg har jo tidligere delt en opskrift på cheesecake her inde, men i går lavede jeg den så med oreobund i stedet for digestive, og den blev SÅ lækker
Den skalbages så den er anderledes end de cheesecakes jeg ellers har smagt. Jeg plejer først at hælde det på lige inden jeg servere kagen, men du kan også sagtens hælde det på kagen og stille den i køleskabet lang tid før kagen skal serveres
Bages v. Cheesecake. Bages v. Cheesecake. Gentag, så der er 3 lag cheesecake med kanelsukker på i hver form. Det skal blive helt hvidt og det kan godt tage 10 minutters tid med elpiskeren
Bages v. Bund. 200 g. knust digestive. 75 g. hakkede mandler. 100 g. smeltet smør. grofthakket hvid chokolade. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive