Skalotteløg opskrifter

Stegt Laks og Marineret Kartoffelsalat med Kørvel og Skalotteløg

Stegt Laks og Marineret Kartoffelsalat med Kørvel og Skalotteløg

J. e. g. h. a. r. n. o. t. e. r. e. t. d. e. n. n. e. r. e. t. s. o. m. b. å. d. e. e. n. h. o. v. e. d. r. e. t. m. e. d. f. i. s. k. o. g. e. t. t. i. l. b. e. h. ø. r. ,. d. a. d. e. t. p. r. i. m. æ. r. t. e. r. k. a. r. t. o. f. f. e. l. s. a. l. a. t. e. n. ,. s. o. m. d. e. r. e. r. e. n. o
Pasta med kylling, skalotteløg og peanuts

Pasta med kylling, skalotteløg og peanuts

2 skalotteløg. 2 skalotteløg. Denne opskrift var en keeper for os. Lækker anderledes og sund pasta, med kylling i en chilisauce fyld med grøntsager og drysset med peanuts
grillede kartoffel”stænger” m. granatæble

grillede kartoffel”stænger” m. granatæble

50 g skalotteløg. 50 g skalotteløg. grillede kartoffel”stænger” m. granatæble. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Fiskefrikadeller med laks

Fiskefrikadeller med laks

1 revet skalotteløg. 1 revet skalotteløg. Det er hurtigt at lave fiskefrikadeller - specielt hvis man gør som jeg gjorde i dag og hentede et halvt kilo færdig rørt fars på havnen i Århus
Fiskefrikadeller i ovn (med gulerødder og basilikum)

Fiskefrikadeller i ovn (med gulerødder og basilikum)

Skræl hvidløg og skalotteløg og hak dem groft. 1 skalotteløg. 1 skalotteløg. Vi forsøger at spise fisk mindst 1-2 gange i ugen, og ofte står der fiskefrikadeller på menuen, da det er både nemt, lækkert og rimelig budgetvenligt i forhold til mange andre fiskeretter
Koteletter i hollandaise-porresauce

Koteletter i hollandaise-porresauce

1 finthakket skalotteløg. 1 finthakket skalotteløg. Jeg elsker mad men er ikke madsnob, med en dreng på snart 6 måneder og nogle dage hvor aftensmaden skal være hurtigt færdig så lærer man at lave gode og nemme løsninger
Kold agurkesuppe

Kold agurkesuppe

1 finthakket skalotteløg. Blend suppen med krydderurter samt gedeost, smag til med salt og peber og lad suppen afkøle helt
And med sprød filodej, pære og salat

And med sprød filodej, pære og salat

Hæld saucen over og server med braiseret rødkål og skalotteløg. Braiseret rødkål med karamelliserede løg i cider3 bananskalotteløg3 spsk olivenolie2 spsk brun farin1,5 dl æbleeddike5 dl æblecider (Cidre Fermier)2,5 dl fjerkræsbouillon1 kanelstang2 laurbærblade1 lille rødkålshovedSkær skalotteløg i ringe