Skidne æg opskrifter

Skidne æg

Skidne æg

Skidneæg er en lækker påskeret med et knap så lækkert navn. Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggene med sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
Skidne æg

Skidne æg

I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidneæg’. I virkeligheden en rigtig nem frokostret, der består af smilende æg og en opbagt sennepssovs
{ Gulerodskage } kaninfodder i en kage

{ Gulerodskage } kaninfodder i en kage

Jeg holder mig fra skidneæg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage

Skidne æg m/ senneps-sovs & bacon

(Skidneæg). sennep, sluk under gryden, og læg låg på til der skal serveres. Smile æg. Sæt æggene over i en gryde med koldt vand, og lad koge op under låg
Skidne æg

Skidne æg

Pil æggene. Kom et par overskåret kogte æg i en tallerken, hæld saucen over og server med godt rugbrød til

Påskeroulade med bacon og purløg

Æggeblommerne røres i een ad gangen, og de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i. Skidneæg m/ senneps-sovs & bacon 400 g Champignon

Skidne æg

Når sovsen har den rette konsistens, krydres den med (fiske)sennep og æggene kommes i. En hvid opbagt sovs med hele hårdkogte æg i2-4 hårhkogte afkølede æg pr

Skidne æg med mørbrad og grovfrites

Skidneæg er ikke det mest flaterende navn, men ikke desto mindre en velkendt og yndet frokostret. Læg dem i en bradepande, og sæt dem i ovnen i ca

Gamle danske påske trationer

Påskelørdag Fra gammel tid har lørdag været benævnt Skidenlørdag, fordi man denne dag fjernede skidt og snavs, gjorde rent og vaskede, så det er sandsynligvis derfra retten ”skidneæg” har sit navn

Påske for 75 år siden – Eva Bach fortæller

Påskelørdag blev der serveret ”Skidneæg” – en nem ret, for der var travlhed med at forberede morgendagens festmåltid, som hos os var hønsekødsuppe med alt tilberedt helt fra bunden