Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Der er ikke noget som danske jordbær og så på en jordbærtærte. Tro det eller ej, men jeg har aldrig prøvet at lave jordbærtærte, så det skulle prøves denne sommer
Grød er altid et hit til morgenmaden og gerne med forskellig slags topping og fyld. Nu ville jeg også prøve at lave en bagt udgave af grød, da jeg har set en lange række billeder, som ser så lækre ud
Skulle det gå galt for dig med olien, så kassér ikke den skilte mayonnaise – tag en ny æggeblomme, rør den med sennep, eddike, salt og peber, og rør den skilte mayonnaise i ved at tilsætte den i en tynd stråle og piske, piske, piske