I stedet for bacon bruger jeg Serrano skinke, som er ernæringsmæssigt betydelig bedre end bacon. Når serrano skinke er sprød stegt har det en skøn knasende fornemmelse og dejlig saltet smag
Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Disse muffins er inspireret af en opskrift jeg har fundet på Der er ikke kød i, men hvis du har lyst, kan du sagtens komme lidt skinke eller bacon eller pølse eller andet kød i
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Brug Italiensk skinke i stedet for bacon. Det er mere magert og smager som bacon. Læg ringene ned i dejen og steg dem derefter i olien, men kun lidt af gangen, så olien ikke bliver for nedkølet
Men det typiske fyld er salami eller skinke, mozzarella, ricotta og parmesan eller pecorino. Til gengæld sprang han champignonerne og æg over, og kom sprødstegt bacon i
Placer derefter skiver af mozzarellaen lidt tilfældigt, ligeledes den kogte skinke. Steg baconen let på en pande i nogle minutter til det har taget farve
Læg en skive på og fortsæt med skinke, ost og hårdkogt æg slut af med en skive toast på toppen. clubRucolaRistet baconKogt eller stegt kylling bryst i skiverTomat i skiver Hårdkogt æg i skiverMayonaiseGril eller steg et kyllingebryst og rist bacon
Ingen kalkunbacon eller røget skinke på min vagt – BACON, tak. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det med baconskiver
Man kan bruge både bacon og skinke til eeg benedict. Jeg synes en god silkeskåret skinke er at foretrække, og herefter et pocheret æg med en flydende gul æggeblomme og toppet med hollandaise sauce og lidt hakket purløg