kylling, skinke, laks eller pølser. Jeg har lavet nogle "muffins" hvis man kan kalde dem det. Derefter bages muffins'ne i den forvarmede ovn indtil æggemassen er stivnet og gylden på toppen
Disse skinke/majsmuffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Her er en udgave med sprød parma skinke, grøntsager og manchego på toppen. Faktisk rigtig lang tid siden jeg har begivet mig ud i at lave sådanne muffins
MADMUFFINS MED SKINKE. Pour environ 12 gros muffins. Commencer par préparer le moule à muffins en disposant les caissettes en papier, et préchauffer le four à 180°C. Les muffins peuvent se conserver 2-3 jours dans une boite hermétique
Disse muffins er inspireret af en opskrift jeg har fundet på Der er ikke kød i, men hvis du har lyst, kan du sagtens komme lidt skinke eller bacon eller pølse eller andet kød i
blomkålsmuffins. muffinsform grundigt og fordel blomkålsmassen i formene. Bag dine muffins i. den revne ost over de ti blomkålsmuffins og de sættes tilbage i ovnen
skinke i tern. I går lavede jeg disse madmuffins, da der herhjemme er gået sport i at få brugt alt det, som er i køleskabet og dermed begrænse madspildet
Man kan bruge både bacon og skinke til eeg benedict. Oprindeligt skal man bruge engelske muffins som bund, men da vi ikke lige havde fået bagt, brugte vi et sødmælksbrød som vi havde udstikket i den rigtige runde form, og herefter smørstegt på panden