opskrifter med gulerødderrodfrugtervegetarisk. Ovnbagte rodfrugter er en af mine absolutte yndlings go-to opskrifter, når jeg ikke ved, hvad jeg skal servere som tilbehørtil aftensmaden
Skrub rødbederne og skær dem i kvarte. Læg rødbederne i en bradepande. Hæld hvidvin og olivenolie over. Skær laksen ifirelige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne
For et godt stykke tidsidenfik jeg en snap fra minveninde. Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristedekikærter på toppen
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Grøntsagerne kan sagtens gøres mere spændende end de traditionelt dampede. Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laks og kartofler
Min søster kom hjem for et par uger siden og fortalte, at hun havde fået en virkelig lækker kartoffelsalat som tilbehørtil aftensmad hos en af sineveninder
Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
De kom med iovnen, fra der blev skruet ned, og de var færdige, da stegen var færdig med at trække. Selvom det var en travl lørdag i B&B’en – og i haven og i huset med alt, hvad det medfører af rengøring, bagning, vask og lugning, nåede vialligevel at lave en rigtig lækker lørdagsmenu