Årets fødselsdagskage blev denne intensebrownie toppet med hindbærmarmelade og skumfiduser. Den fald heldigvisi god jord hos folkene omkringmig denne dag
Den er svampet, den har en intens choko/kakao smag, den har skumfiduser og chokolade på toppen, og den har en lille ekstra smag af jul, nemlig crunch af julestokke
Husk dog at anbringe dem på et stykke bagepapir eller endnu bedre, et par stykker mellemlægningspapir, da de så er nemme og hurtige at få ud af ovnen, da fiduserne har tendens til, at hænge lidt ved
Varme og bløde skumfiduser- eller chokoladecreme med små skumfidus stykker iBlend først flormelis og mandler tilfint mel og piskæggehvidernestivei en anden skål
Tilskumfidusfyldet kommes fløde og skumfiduseri en lille gryde over svag varme. Når kagen kommer ud af ovnen skal den vendes rundt på et nyt stykke bagepapir og det bagepapir som blev brugt under bagning skal fjernes forsigtigt
Klip og hak skumfiduser, karameller og chokolade imindre stykker. Brownie. Hak chokoladen og smelt det sammen med smørret i en gryde og lad det køle af
Skumfiduser. I går var det sankt hans, og jeg fik en meget skør idé om, at jeg skulle bage en sankt hans kage tilfamilien, og derfor kastede jeg migselvfølgelig ud i et “lille” kageprojekt
Det smager ligesom marshmallows, eller skumfiduser, men det er en blød creme og er smørbar. Bare sørg for at have god plads i mellem de små kager når de skal bages iovnen
Sådan skal de ristedeskumfiduser se ud, når de kommer ud af ovnen. Hvad er egentlig bedre en lejerbålsstemning og ristedeskumfiduser på en lun sommeraften
Lim to skumfiduser sammen med lidt smeltet hvid chokolade. Stil dem nu indiovnen på næstøverste rille – sæt dig på hug foran ovnen og kig på dem hele tiden