Jeg er ikke vegetar, men det er der efterhånden mange der er. Jeg stod den anden dag, og havde et white-world-problem – jeg skulle ud at rejse i weekenden, og skulle nå at bruge nogle af de råvarer, jeg havde i køleren
Han kan dog godt spise, når han kommer i gang, men lysten til mad er ikke så stor. Hun pipper lystigt i køkkenet nu, så jeg skal vist snart forbi madskålen med noget til hende
1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med. Share on TumblrShare on Tumblr 1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med
Mad som i gamle dage. Det med at spise årstidens mad og lægge hovedvægten på de rene råvarer og de enkle smagsindtryk er der ikke noget nyt i – nærmere noget genopdaget
Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert
Lørdag aften, masser af tid til at lave mad og masser af tid til at spise den. Lørdagslækkerier. Okseinderlår – gnedet med et overskåret fed hvidløg, salt og peber, brunet på panden og derefter over i et fad med lidt vand og et par hvidløgsfed og i ovnen på 150 grader, til kernetemperaturen var 62 grader
Efter al den fede mad i december begynder jeg at længes efter januar, hvor fitnesscentrene trækker en masse til og reklamerne er fulde af kål, salat, skyr og lignende