Skyer mad opskrifter

Sunde, vegetariske kikærtebøffer

Jeg er ikke vegetar, men det er der efterhånden mange der er. Jeg stod den anden dag, og havde et white-world-problem – jeg skulle ud at rejse i weekenden, og skulle nå at bruge nogle af de råvarer, jeg havde i køleren
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Han kan dog godt spise, når han kommer i gang, men lysten til mad er ikke så stor. Hun pipper lystigt i køkkenet nu, så jeg skal vist snart forbi madskålen med noget til hende
Kylling i ovn

Kylling i ovn

1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med. Share on TumblrShare on Tumblr 1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med
Brun sovs

Brun sovs

Jeg kender i øvrigt folk – mænd kun, faktisk – der mener, at de ikke har fået ”rigtig” mad, hvis ikke det var kød, kartofler og sovs – masser af sovs
Pulled pork

Pulled pork

Så er der dømt simrende, duftende amerikansk mad. Pullled pork – mums. Trukket (som pulled betyder) kød er blevet meget populært de seneste år
Kylling i Rømertopf

Kylling i Rømertopf

1 kylling. 30 gr. smør. 1 løg. 2 gulerødder. 1 porre. 3 kviste frisk timian. 1 ½ dl vand. 1 hønse bouillontern. salt og peber
NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

NU BLOMSTERTIDEN KOMMER

Den er vanskelig at se for lavthængende skyer, mørke. serveret da Mad med Medfølelses deltog i Aarhus Festuge i går
Langtidsstegt nakkesteg med sprød svær

Langtidsstegt nakkesteg med sprød svær

Mad som i gamle dage. Det med at spise årstidens mad og lægge hovedvægten på de rene råvarer og de enkle smagsindtryk er der ikke noget nyt i – nærmere noget genopdaget
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert
Det veganske New York

Det veganske New York

Jeg tror måske, du skal besøge deres restaurant i stedet for caféen, for den bliver rost til skyerne
Svineskank i Rømertopf

Svineskank i Rømertopf

2 stk Svineskank. 2 gulerødder. 1 porre. 1 stort løg. 1 tsk. timian. salt, peber. 2 dl øl eller boullion. Læg Rømertopfen i koldt vand i 20 - 30 min

Lørdagslækkerier – okseinderlår

Lørdag aften, masser af tid til at lave mad og masser af tid til at spise den. Lørdagslækkerier. Okseinderlår – gnedet med et overskåret fed hvidløg, salt og peber, brunet på panden og derefter over i et fad med lidt vand og et par hvidløgsfed og i ovnen på 150 grader, til kernetemperaturen var 62 grader
Kålpakker med kylling

Kålpakker med kylling

Efter al den fede mad i december begynder jeg at længes efter januar, hvor fitnesscentrene trækker en masse til og reklamerne er fulde af kål, salat, skyr og lignende
Skønne farver i en kold tid

Skønne farver i en kold tid

Den er vanskelig at se for lavthængende skyer, mørke. serveret da Mad med Medfølelses deltog i Aarhus Festuge i går