skyr. Når solen skinner og temperaturen stiger så får jeg altså lyst til is. en håndfuld hindbær. Jeg har bare ikke godt af alt for mange is fra iskiosken, så derfor har jeg været i gang i mit køkken og lavet de lækreste sommer is som jeg kan spise med god samvittighed
Den mætter utrolig godt og længe, da isen er lavet på kvark, som har samme proteinindhold som skyr. Her bliver den serveret i glas med skyr og frosne jordbær, der kort er varmet op i mikrobølgeovnen og toppes med vanillecremen
I starten da jeg lavede denne opskrift brugte jeg skyr, hvilket du også kan vælge at gøre, værd dog opmærksom på, at du da vil få en lidt mere "flydende" is, end hvis du anvendte kvark
Vi spiser som regel skyr og frisk frugt, som du kan se på billedet nedenfor. Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens
Vendt i en sund frozen skyris og i fryseren indtil servering. Hjemmelavet proteinrig Frozen skyr. Sund Nicecream - bær is, lavet på banan, hindbær/jordbær og blåbær
Hvis du følger min blog - enten her, på Bloglovin, Facebook eller gennem Instagram - så ved du også, at jeg allerede har postet en opskrift på "Sundere Frozen skyr", som består af banan, skyr og vanille
Skyren bliver sødet af denne hindbærsovs og kommer til at smage helt fantastisk. Den neutrale yoghurt kan hurtigt smage syrligt og bliver ofte fravalgt i butikkerne til fordel for eksempelvis Cheasy pære/vanille skyr
Mælk, yoghurt, fløde, creme fraiche, kvark, skyr. Oftest er jeg blevet vejledt og rådgivet til at spise en sund og varieret kost, indeholdende mere fuldkorn
Skyris med lakrids og et stref af hindbær. Pynt med frysetørrede hindbær og mandler. Jeg snakker meget om skyr og jeg spiser meget skyr, så min aftendessert bestod igen (igen) af skyr, frugt og nødder