Skysauce opskrifter

Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

Opvarm skysaucen i en kasserolle. 1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
Rullesteg med svesker og citronspidskål

Rullesteg med svesker og citronspidskål

Stegeskyen kan skummes og sies og bruges som skysauce. Ja. Jeg ved godt at det er en lang kogetid. men gør det alligevel, når gryden er sat over kan man jo foretage sig mange andre ting
Husarsteg med hasselback kartofler

Husarsteg med hasselback kartofler

Kulør - hvis skysaucen skal have lidt farve. Kulør - hvis skysaucen skal have lidt farve. En opskrift jeg husker fra min barndom, men som stadig holder og er ret nem at lave, er husarsteg
Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Svinekam/Flæskesteg med Skysauce til 6-8 personers hovedret. Jeg vil her give opskriften på, hvordan jeg steger en svinekam som en god gammeldags flæskesteg med sprød sværd
Svineskank i bradepande med skysauce

Svineskank i bradepande med skysauce

Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at lave det

Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med. Go english. engelske koteletter

SPLENDID PÅSKEMIDDAG PÅ HELNÆS KRO

kalvesteg med friske grøntsager, kartofler og skysauce samt agurkesalat. Dyrekølle med brunede kartofler og skysauce, waldorfsalat, tyttebær og agurkesalat

Index

Asparges symfoniLam og bønnerHornfisk stegt i rugmelEnergibarAsparges suppeLakse terrinePestodip til spæde gulerødderGrillet laksekoteletter med ingefær, lime og hvidløgRabarber foolAsparges symfoniHvederAsparges med parmesanAspargessymfoniRabarberfoolLaks med ingefærPestodipLakseterrineAspargessuppeEnergibarHornfiskLam og bønnerTorsk og spidskålPowergrødSpinat med rosinerRullesteg med sveskerBacon og sveskerBraiseret lammesteg med couscousLagkage med bær og lemoncurdMacaron med rosencremeQuinoa med semidried tomat og soya mandlerJordbærtærteGrillet kylling og aspargesTimbale med svampeTangsalatÆrtesuppe med grillet kammuslingBrownies med bærPastasalat med aspargesLaks med rødbede og peberrodscremeAvocado på 2 måderLyssej med persillepesto og kartoffelmosHvedekorn med rodfrugter, kalkun og fetaUrtefarseret kalkunbrystHot Cross bunsProvencekrydret kylling med spinatOksekebab med pita og tzatikiSpansk tomatsalatSvinekam med skysauce og grøntsagerHamburgerryg og rissalatStenbiderrogn og gedeostPizza med kartoffel og blå ostLigevægtskageSalat med belugalinser og gedeost toastMysliIngefærkiksSuppe med courgetteKalvedellerRispapirruller med rejer og grøntPandekager søde og salteNøddebrød

Forloren hare

Bland kødet med de kogte kartofler, der er revet på den grove side af råkostjernet, samt mælk, æggehvide, krydderierne, majsmel

Maddagbog v.4

SÆSON ovnbagt kylling med rodfrugter og skysauce. oksefilet og braiseret kalv med svampe, rosenkål, perleløg, kartofler og skysauce 29

Bov i æbleskysauce

Tag den mængde fra du vil bruge til skysauce, og kog den op. stor bovsteg med ben. 2 spsk. olie. 1 løg med skal